SCDVV BLAJ

Firma:
SCDVV BLAJ
Adresa: 
Gh. Baritiu nr. 2
Localitate: 
Blaj
Cod postal: 
515400
Telefon: 
0258 711623
Fax: 
0258 710620
Pagina web: 
Email: 
scvblaj@cristalsoft.ro
Descriere firma / Activitate: 

Cercetare stiintifica – in domeniul viticulturii, vinificatiei si floriculturii cu referire directa la: genetica si ameliorarea sortimentului viticol, producerea materialului saditor cu valoare biologica ridicata, agrotehnica si ecologie viticola, agrochimie, fiziologie si biochimie, protectia plantelor, imbunatatiri funciare, vinificatie, chimia si microbiologia vinului.

Activitate de dezvoltate si verificare a rezultatelor cercetarilor stiintifice – se bazeaza in principal pe cultura vitei de vie si producerea vinurilor albe de calitate superioara, destinate pietei interne si externe. De asemenea, statiunea produce: material saditor viticol din clonele si soiurile nou create in sectorul propriu de cercetare, material saditor horticol, fructe, legume, flori, seminte pentru legume si flori.

Acordarea de asistenta tehnica in zona de influenta a SCDVV Blaj, de catre cercetatori specialisti in viticultura si vinificatie.

Participarea Statiunii pe plan intern si international la manifestari stiintifice si la concursuri si targur nationale si internationale de vinuri.

Publicatii in reviste stiintifice de specialitate in tara si strainatete si brosuri de popularizare in productie a rezultatelor cercetarii stiintifice.

Integrare cercetare – invatamant.

Locatie

Javascript is required to view this map.

Adauga un comentariu:
web design sibiu