Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj

Firma:
Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj
Adresa: 
Bulevardul Republicii, Nr. 8
Localitate: 
Blaj
Cod postal: 
515400
Persoana de contact: 
Claudiu Nicusan
Telefon: 
0040 258 712 228
Fax: 
0040 258 712 228
Mobil: 
0040 730 588 337
Pagina web: 
Email: 
c.nicusan@caritas-blaj.ro
Descriere firma / Activitate: 

Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, implicata in proiecte cu specific social.

Asociatia functioneaza sub egida Mitropoliei Romane Unite cu Roma Greco-Catolice si sustine activitati in sprijinul persoanelor in dificultate, indiferent de apartenenta lor politica, religioasa sau etnica.

Caritas Blaj este membra a Confederatiei Caritas Romania, care reuneste 11 organizatii Caritas diecezane, 6 romano-catolice si 5 greco-catolice.

Caritas Blaj are filiale in orasele: Alba-Iulia, Blaj, Brasov, Ludus, Medias,  Sibiu, Targu-Mures, Tarnaveni si Teius.

Anul 2010 a constituit pentru Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj o continuare a procesului de organizare, consolidare si dezvoltare inceput in anul 2007.

Procesul de organizare a presupus implementarea strategiilor initiate si elaborarea unor noi strategii sectoriale, care sa permita organizatiei sa abordeze provocarile prezente ca si efect imediat al crizei economice dar si morale.

Centrul de greutate in activitatea Caritas-ului Mitropolitan il are Ingrijirea medicala si sociala la domiciliu, serviciu pe care il deruleaza in 6 localitati din Transilvania prin asistentii medicali si sociali, persoane cu o larga experienta in acest domeniu, Caritas fiind prima organizatie din Romania care a oferit acest tip de servicii populatiei.

In randul celorlalte proiecte pe care le deruleaza Caritas Blaj enumeram: Centrul de reabilitare pentru copii cu handicap (Medias), Centrul de Prevenire si Consiliere Antidrog (Brasov), Unitate protejata pentru persoane cu dizabilitati (Blaj), Program de ajutor familii in dificultate (Blaj), Birou de Consiliere Persoane cu Handicap (Sibiu), Proiect de consiliere si reintegrare persoane rrome (Blaj), Sprijin scolar pentru copiii proveniti din familii nevoiase (Romania), Sprijin financiar pentru interventii chirurgicale la ochi (Romania).

Locatie

Javascript is required to view this map.

Adauga un comentariu:
web design sibiu